Vi er ved at bygge en helt ny hjemmeside - kig med her. Og find alt det, du plejer, på djoef.dk. 

Barsel som studerende

Skal du på barsel mens du er studerende, har du flere muligheder for at sikre dig økonomisk.

Få et hurtigt overblik barselsreglerne for studerende, og dine muligheder for at få løn, SU og barselsdagpenge, når du skal på barsel.

Øremærket barsel til mænd på barsel

Få støtte ved barsel under studiet

En mor leger med sin baby udenfor

Er du på vej på barsel?

Mød andre forældre og babyer i en netværksgruppe for djøfere på barsel. Snak med andre forældre om barsel, karriere, work-life-balance som småbørnsfamilie og meget mere.

Få rådgivning om barselsreglerne

Der kan være meget at tænke på, når du skal planlægge din barsel. Som din fagforening står vi klar til at give dig personlig rådgivning om dine rettigheder og muligheder for barsel under studiet.

Log ind og skriv til Djøf
Fritid_baby_kigger_op

Du kan udskyde og forlænge din barsel på forskellige måder – og bruge den til forskellige ting, fx at gå ned i tid. Kend reglerne for forlænget eller udskudt barsel.

Tilbage fra barsel kvinde kontorgang

Du kan selv påvirke dine opgaver og muligheder i jobbet, når du skal tilbage fra barsel. Se også, hvordan du forhandler løn under din barselsorlov.

En kvinde sidder med en baby

Få et overblik over barselsreformens mange nye regler om fx øremærket barsel, fordeling af barsel og retsstillingen for soloforældre og regnbuefamilier eller deltag i en digital barselsklub, hvor vi diskuterer den gode opstart, og hvordan man både kan balancere arbejde og familieliv eller tag ud på oplevelse med dit barn og andre fædre på barsel, og bliv klogere på dig selv, dit forældreskab og dine karrievalg