Vi er ved at bygge en helt ny hjemmeside - kig med her. Og find alt det, du plejer, på djoef.dk. 

Djøf for studerende

Som studerende har du adgang til en række medlemsfordele, der giver dig et forspring på dit studie og i din karriere. Du kan altid bruge vores rådgivere, og få sparring om fx studiejobs, kurser, løn og faglige arrangementer. Vi hjælper dig også med at lande dit første job, når du er færdig med studiet.

Dyk ned vores guides, arrangementer og rabatter til studerende.

En gruppe af glade studerende sidder udenfor

4 gode grunde til at blive medlem

Som studerende får du adgang til alle Djøfs medlemsfordele og rabatter. Vi er klar til at rådgive dig om bl.a. kontrakter, løn, studieliv og praktik. Vi hjælper dig mens du studerer, når du skal lande dit første job og når du skal forme resten af dit arbejdsliv. Vi er med dig hele vejen.

Hvilket område er du interesseret i?

Aktiviteter

Online studekurser for studerende ikon

Webinar

Tag et kursus, når det passer dig, fx i jura, matematik, læseteknik eller Excel. Hvert kursus består af et antal af videoer.

Arrangementer og kurser for studerende ikon

Aktiviteter

Vi har løbende faglige og sociale arrangementer, hvor du kan møde andre studerende, og få ny viden og inspiration. Helt gratis.

Netværk på studiet ikon

Netværk

Vær med til at arrangere faglige og sociale begivenheder på dit studie, sammen med andre studerende. Vi støtter jer med know-how og økonomi.

Bliv mentor for studerende ikon

Mentor

Har du studeret i mere end 3 år, kan du hjælpe andre studerende med at få en god start på studiet. Del dine erfaringer, lyt og inspirer.

Case competitions for studerende ikon

Aktiviteter

Mange virksomheder bruger Case Competitions til rekruttering. Se det som din mulighed for at få indblik i virksomheden, og få nye kompetencer.

Aktivitetspuljen Djøf

Søg støtte til dit studiearrangement

Har du en fed idé til et arrangement på dit studie? Måske savner du fagligt nørderi og fordybelse, praktiske workshops eller et mere levende studiemiljø?

Send din idé til os, og få mulighed for at realisere dit arrangement med støtte fra Djøfs aktivitetspulje.

Studiementor studerende Djøf

Få en personlig studiementor

Med en ældre studerende som mentor, kan du få sparring omkring de udfordringer eller spørgsmål, du har som ny på dit studie.

Brug din mentor til at få personlig rådgivning, støtte og inspiration. Du kan trække på din mentors erfaringer, så du får en god tid på studiet, og en god start på din karriere.

Se mentorordninger for studerende
Djøf podcast - Masser af succes

Podcast

Lyt med, når Maria Jencel taler med en række meget forskellige succesfulde mennesker om, hvad succes er for dem, og hvordan de har fundet succeserne.

Djøf podcast - mentorsamtaler

Podcast

Vil du gerne have en bedre forståelse af, hvad du kan bruge mentorsamtaler til? Så lyt med her.

Djøf podcast - statskundskabens klassikere

Podcast

Podcasten tager udgangspunkt i Djøfs Forlags bogserie om statskundskabens klassikere. Få en faglig og velfortalt præsentation af klassikernes indflydelse, bidrag og aktualitet.

Få gratis medlemskab hos Akademikernes A-kasse

Vil du gerne have økonomisk sikkerhed, når du er færdig med studiet? Som studerende kan du gratis melde dig ind i Akademikernes A-kasse, så du er sikret dagpenge efter dit studie, hvis du ikke har et job.
Bliv medlem af AKA