Vi er ved at bygge en helt ny hjemmeside - kig med her. Og find alt det, du plejer, på djoef.dk. 

Forsikring

Djøf åbner Djøf Forsikring

Nu kan du få attraktive forsikringer med endnu flere medlemsfordele, når vi 1. januar 2023 går i luften med Djøf Forsikring med Købstædernes Forsikring som forsikringsselskab.

Vær blandt de første til at modtage gode tilbud og vigtige nyheder om din forsikring.

Kvinde sidder ved computer

Forsikringer med kendte – og nye – fordele

I Djøf vil vi gerne tilbyde dig attraktive forsikringer til skarpe priser. Forsikringer, der tilgodeser det sted, du er i livet. Giver dig nem selvbetjening online. Og hvor overskud kommer dig til gavn som medlem.  

Derfor lancerer vi nu Djøf Forsikring med vores nye forsikringspartner Købstædernes Forsikring, der ligesom Djøf også er ejet af medlemmer.

Djøf er formidler af forsikringerne, og Købstædernes Forsikring vil som forsikringsselskab dække dine forsikringer.

Du beholder dine gode dækninger i Djøf Forsikring – uden at gå på kompromis med høj kundeservice og lave priser. Og du kan tegne forsikringer på alt fra indbo, hus og bil til ulykke, sundhed og rejse, helt som du plejer.

Få seneste nyt om dine fordele

Vil du have vigtige nyheder om din forsikring og dine nye fordele, så kom forrest i køen her.

Ja tak, send mig seneste nyt om min forsikring

Du er fortsat forsikret – men ikke mod højere priser

De forsikringer, du har tegnet hos Codan gennem Djøf, fortsætter uændret, hvis du ikke fortager dig noget.

Men prisen på din forsikring kan stige. Din Djøf-medlemsrabat hos Codan hører nemlig op, når du skal betale for din forsikring efter årsskiftet.

Har du en studieforsikring, kan du glæde dig over, at den automatisk flytter til Djøf Forsikring og fortsætter uden ændringer i pris eller dækninger efter den 1. januar 2023.

Hvad sker der nu?

Vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi kan fortælle om dine fordele og muligheder hos Djøf Forsikring.
Grafik
Grafik
Grafik
Grafik

Få svar på vigtige spørgsmål

De forsikringer, du har hos Codan, fortsætter uændret, hvis du ikke foretager dig noget.  

Men din forsikringspræmie kan stige. Din Djøf-rabat hos Codan hører op, første gang din forsikring skal fornys efter den 1. januar 2023. Ændringer i priser og dækninger skal varsles af Codan. 

Har du en studieforsikring, så flytter den automatisk til Djøf Forsikring den 1. januar 2023 og fortsætter med de dækninger og den pris, du har i dag. 

De dækninger, du har i dag, gælder fortsat. Codan orienterer dig direkte, hvis der sker ændringer i dine sundheds- og rejseforsikringer.

Er du studerende, flytter din studieforsikring automatisk til Djøf Forsikring den 1. januar 2023, og fortsætter med de dækninger og den pris, du har i dag.

Skader sket inden 1/1-2023 skal du anmelde til Codan. Også selvom du anmelder dem efter 1/1-2023.  

Skader sket efter 1/1-2023 skal du anmelde til Djøf Forsikring. 

Vi glæder os til at fortælle dig mere om dine fordele og muligheder i Djøf Forsikring.

Din hurtigste vej til seneste nyt om din forsikring er at skrive dig op her. Og ellers hører du fra os i det nye år ligesom alle andre.

Du behøver ikke gøre noget nu. Men du er altid velkommen til at ringe til os i Djøf på 33 95 97 00, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at svare dig på alle hverdage fra klokken 9 til 16.

Vil du være på forkant med seneste nyt om din forsikring, så skriv dig op her.

Djøf og Codan har arbejdet sammen i 36 år, og begge parter har været glade for samarbejdet. Djøf ønsker i midlertidig at lave nogle ændringer, som vi bedst kan realisere ved at stifte Djøf Forsikring i samarbejde med en ny forsikringspartner.

Vi vil tilbyde forsikringer, der i endnu højere grad passer til vores medlemmers livssituation – for eksempel ved overgangen fra at være studerende til erhvervsaktiv, eller når du stifter familie. Og vi vil lade eventuelle økonomiske overskud komme medlemmerne til gode, hvilket er muligt, fordi Købstædernes Forsikring ligesom Djøf er en medlemsejet organisation. Det ser vi som en stor fordel.

Nej. Derfor åbner vi Djøf Forsikring i samarbejde med Købstædernes Forsikring som bagvedliggende forsikringsselskab og Djøf som forsikringsformidler. Samtidig trækker Djøf forsikringsydelsen tættere på vores øvrige tilbud til medlemmerne, ligesom vi styrker holdet af egne forsikringsrådgiver og kundeservicemedarbejdere for at løfte opgaven bedre i Djøf Forsikring. Det giver samtidig mulighed for at målrette forsikringerne til medlemmernes ønsker og behov på en måde, som vi ikke har i dag.

Når du er kunde i Djøf Forsikring, bliver forsikringen leveret af Købstædernes Forsikring, Gensidig, Strandgade 27A, 1401 København K, CVR-nr. 51148819. Købstædernes Forsikring er forsikringsgiver og risikobærer og varetager skadebehandling.

Købstædernes Forsikring, gensidig, som er leverandør af Djøf Forsikring, er underlagt tilsyn af Finanstilsynet og er omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.

Få seneste nyt – først

Vil du ikke gå glip af vigtige nyheder om din forsikring og dine nye fordele, så kom forrest i køen her.

Ja tak, send mig nyt om min forsikring