Vi er ved at bygge en helt ny hjemmeside - kig med her. Og find alt det, du plejer, på djoef.dk. 

Ansættelseskontrakt som studentermedhjælper

Som studentermedhjælper skal du have en ansættelseskontrakt, hvis du arbejder mere end 8 timer om ugen og er ansat mere end en måned.

Få et nemt overblik over reglerne for din ansættelseskontrakt, når du skal have et studiejob, og hvilke arbejdsvilkår, der er vigtige at få med i kontrakten.

Mandlig studerende smiler og snakker ved bord

Kontrakten beskriver dine vilkår

Når du siger ja til et studiejob, er der mange detaljer, der er vigtige at være enige med arbejdsgiver om. Ansættelseskontrakten er en aftale mellem dig og arbejdsgiver om hvilke vilkår og forhold, der gælder for din ansættelse. Kontrakten beskriver bl.a. dine rettigheder, din løn, dine arbejdsopgaver og arbejdstider.

Skal vi tjekke din kontrakt?

I Djøf gennemgår vi meget gerne din ansættelseskontrakt, og giver dig en professionel vurdering af vilkårene, før du skal forhandle med din arbejdsgiver.

Vi giver dig værdifulde råd til, hvilke vilkår du skal have med i din kontrakt og sikrer, at du ikke bliver snydt.

Log ind og skriv til Djøf
Mand trækker med cykel

Få et overblik over, hvad der sker med din ferie og ferietillæg, hvis du bliver opsagt eller selv siger op, og om din arbejdsgiver kan varsle ferie i forbindelse med fratrædelse.

Smilende kvinde

Når du skifter job, kan du typisk hente en lønstigning. Se, hvordan du forbereder din lønforhandling, finder dit lønudspil og forhandler en løn, du er tilfreds med.

Find ud af, hvad du bør få i løn og pension i dit studiejob, ud fra din uddannelse, branche og sektor.