Vi er ved at bygge en helt ny hjemmeside - kig med her. Og find alt det, du plejer, på djoef.dk. 

Bliv medlem for 0 kr.

De første 12 måneder er gratis. Du får også en velkomstgave. Og adgang til en lang række gratis fordele, som gør dit nye studieliv på SU lidt sjovere.

Fire unge mennesker ser glade ud

Vælg din velkomstgave

Som nyt medlem af Djøf får du en velkomstgave. Vælg mellem 3 forskellige gaver. Du vælger din gave, når du har meldt dig ind.

En ung kvinde holder en masse bøger

Du får en rabatkode på 500 kr. til bøger hos Saxo. På den måde kan du allerede nu spare penge på dine studiebøger. Rabatkoden udløber 31. oktober og er kun for medlemmer.

En ung mand står med en cykel

Du får vores Favoritpakke til en værdi à 654 kr., som er skræddersyet til dit studieliv. Den dækker dine ting og omgivelser i ind- og udland i 6 mdr.

En ung mand og kvinde holder en globus

Vær med til at gøre forskel for andre, og støt vores indsamling til fordel for Røde Kors.

Meld dig ind og vælg din gave

Bliv medlem
En ung mand holder et cykelhjul

Åbenlys fordel

Attraktiv forsikring for dig

Har du valgt de 6 mdr. studieforsikring til 0 kr. i velkomstgave, er du allerede forsikret. Ellers kan du med fordel købe vores attraktive studieforsikring.

Fra kun 59 kr. om måneden får du en forsikring, som er skræddersyet til dit studieliv. Den dækker dine ting og omgivelser, hvis uheldet er ude.

Læs mere

Flere gratis fordele

Du får hele tiden nye behov. Derfor har vi en masse gratis fordele, som passer til alle skridt, du tager i dit studie- og arbejdsliv. Her er et lille udpluk af dem.

Studiekurser

Få adgang til 150 studiekurser i alt fra Excel, skriftlig juridisk fremstilling til kommasætning. De giver dig et forspring på studiet.

Cv og lønsparring

Få cv- og lønsparring, og kom tættere på dit drømmestudiejob. Vores eksperter guider dig til at lande et relevant studiejob med en god løn.

Studiementor

Få en sparringspartner, der kender til dit nye liv som studerende. En studiementor hjælper dig med at få en god start på studielivet.

Rabatordninger

Få Danmarks bedste studiekonto hos Lån og Spar Bank og adgang til gode rabatter hos Saxo Premium, onlineyoga hos Yogavivo og på lejebiler fra Green Mobility.

24.000 gør det allerede

Få adgang til unikke fordele, og kom igennem dit studie med fuld power. 24.000 andre studerende nyder allerede godt af deres medlemskab.
Bliv medlem
Smilende kvinde sidder og skriver med kuglepen

Få 13.836 kr. som nyuddannet

Vi samarbejder med Akademikernes A-kasse, som tilbyder dig et gratis studiemedlemskab. Tilmelder du dig a-kassen i god tid, er du sikret retten til 13.836 kr. i dagpenge, hvis du bliver ledig som nyuddannet.

Bliv medlem

Alt det med småt

 • du er studerende
 • du ikke allerede er medlem af Djøf
 • du ikke har været medlem af Djøf inden for de seneste 12 måneder
 • du ikke tidligere har fået en periode med 12 måneders gratis studiemedlemskab af Djøf
 • du opfylder kriterierne for at blive medlem.

Når din gratis periode er forbi, betaler du 49 kr. om måneden for dit studiemedlemskab.

Når du dimitterer eller holder op med at studere, skal du betale kontingent som erhvervsaktiv eller ledig. Det gælder også, hvis du dimitterer i løbet af din gratis periode. Som nyuddannet kan du dog få rabat på dit kontingent.

Hvis du melder dig ud i løbet af din gratis periode, ophører dit medlemskab automatisk, når din gratis periode udløber.

 • Opsiger du dit medlemskab i perioden 1. januar-31. marts, er du udmeldt pr. 1. april.
 • Opsiger du dit medlemskab i perioden 1. april-30. juni, er du udmeldt pr. 1. juli.
 • Opsiger du dit medlemskab i perioden 1. juli-30. september, er du udmeldt pr. 1. oktober.
 • Opsiger du dit medlemskab i perioden 1. oktober-31. december, er du udmeldt pr. 1. januar.

Du betaler 0 kr. for Favoritforsikringen de første 6 måneder. Herefter opkræves forsikringen sammen med dit medlemskontingent kvartalsvist forud med 327 kr. i kvartalet.

Forsikringen dækker med de forbehold og undtagelser, der følger af de tilsendte policetekster og forsikringsbetingelser.

Som medlem kan du købe en attraktiv studieforsikring fra kun 59 kr. pr. måned, som passer på dine ting og omgivelser. Du kan også tilkøbe en ulykkesforsikring, som dækker dig, hvis du kommer galt af sted. Vælg den forsikringspakke, som passer til dit behov. Hvis du har forsikring et andet sted, skal du selv opsige den før du tegner din forsikring hos Djøf. Vi kan desværre ikke opsige forsikringer for dig.

Du kan have studieforsikringen 3 år efter du er dimitteret, du skal blot huske at give os besked, når du er færdig med dit studie. Er du lige blevet færdig på studiet, har du også mulighed for at tegne vores attraktive studieforsikring. Du kan have forsikring i 3 år efter din dimittenddato.

Når du melder dig ind i Djøf, kan du vælge én af de tre velkomstgaver. Du kan vælge at få:

 • 500 kr. til studiebøger
 • 6 mdr. studieforsikring til 0 kr.
 • 500 kr. til en god sag.

Du vælger din velkomstgave, når du har meldt dig ind og har fået tilsendt dit nye medlemsnummer.

Husk at vælge din velkomstgave og aktivere den indenfor de første 2 uger af dit medlemskab. Du aktiverer automatisk gaverne: 6 mdr. studieforsikring til 0 kr. og 500 kr. til en god sag, når du vælger dem på din personlige side på djoef.dk. Rabatkoden bliver først aktiveret, når du bruger den på Saxo.com.

Vælger du at få 6 mdr. studieforsikring til 0 kr., skal du være opmærksom på, at du ikke behøver at købe en studieforsikring i forbindelse med din indmeldelse.

Hvis du vælger at få 500 kr. til studiebøger eller 500 kr. til en god sag, kan du med fordel købe dig en attraktiv studieforsikring, når du melder dig ind.

Når du først har valgt din velkomstgave, kan du ikke ændre dit valg.

Som studerende kan du være gratis medlem af Akademikernes A-kasse i 5 år, så længe du er under 30 år. Derefter skal du betale for dit medlemskab. Ifølge loven skal du nemlig begynde at betale for dit medlemskab, når du er fyldt 30 år. Er du blevet 30 år, kan du blive deltidsmedlem. På den måde sparer du noget af kontingentet. Kontakt Akademikernes A-kasse for at høre mere.

Melder du dig ind, når der er mindre end et år tilbage af dit studie, har du først ret til dagpenge en måned efter, du er færdiguddannet. Det hedder karensperiode. Som nyuddannet mister du derfor retten til en måneds dagpenge, som er lige omkring 13.000 kr. som nyuddannet, hvis du ikke får dig meldt ind i tide.

Har du mindre end to måneder tilbage af dit studie, kan du ikke længere tilmelde dig et gratis studiemedlemskab. Kontakt Akademikernes A-kasse for at høre mere om dine muligheder.