Vi er ved at bygge en helt ny hjemmeside - kig med her. Og find alt det, du plejer, på djoef.dk. 

Podcast

Løsningens labyrint – advokaters erfaringer med mediation

Her finder du vores podcast: Djøfcast - Løsningens labyrint: Advokaters erfaringer med mediation. Lyt her og se, hvordan du finder podcasten.

Løsningens labyrint
Hør en række garvede advokater fortælle om deres praktiske erfaringer med mediation. I en mediation finder parterne selv løsningen, og ingen af dem taber tungt som i en retssag.   

Podcasten er udgivet af Djøf og Djøf Forlag i samarbejde med Mediationsinstituttet.

Afsnit 6. Britisk topmediator: ”Jeg vil ikke lave folk om. ”

Transformativ mediation lyder terapeutisk og ikke som noget erhvervsvirksomheder har tid til. Men så har de misforstået, hvad det er, siger Jane Gunn, internationalt anerkendt mediator. Det er bare et dybere lag. Hør mere.

Afsnit 5. Mediation på udebane

Fodboldlandsholdet blev erstattet med et hold vikarer. DBU og Spillerforeningen røg i totterne på hinanden. EM-forberedelserne var lige begyndt. En katastrofe lurede i horisonten. Så kom Jes Anker Mikkelsen på banen og fik en uventet rolle som mediator.

Afsnit 4. Fra slagsmål til forståelse

Når folk har en konflikt, bliver de så irriterede på hinanden, at de opgiver at kommunikere fornuftigt. Mød advokat og mediator Finn Lænkholm der har mødt tonsvis af irriterede mennesker.

Afsnit 3. En kop har flere sider

Malene Eigtved arbejdede engang som dommer, så blev hun advokat og mediator og mindre fordømmende. Et rarere menneske. Lyt med.

Afsnit 2. Mediation ud over kanten

Som mediator hjælper man folk til at indse, at der er forskellige sider af samme historie, at ingen har patent på sandheden. Stik mod hvad man gør som advokat. Advokat Benjamin Lundström fortæller.

Afsnit 1. Mediator i jakkesæt

Mediation er fantastisk, men erhvervslivet holder sig væk. Ordet minder for meget om meditation, mener advokat og mediator Kurt Bardeleben. Ordet skræmmer. Hør mere.