Vi er ved at bygge en helt ny hjemmeside - kig med her. Og find alt det, du plejer, på djoef.dk. 

Forsikringer

Forsikringer til dig

I Djøf får du attraktive forsikringer, der sikrer dig det sted, du er i livet – både ude og hjemme hele året rundt. Og hvor økonomiske overskud kommer dig til gode som medlem.

Mand på vej op ad en stige

Som medlem af Djøf kan du få attraktive forsikringer i Djøf Forsikring, som dækker dig, dine ting og dit hjem. Uanset om du er studerende, i gang med arbejdslivet eller pensionist.

I Djøf vil vi nemlig gerne tilbyde dig forsikringer, der tilgodeser det sted, du er i livet. Og hvor overskud kommer dig til gavn som medlem.

Derfor har vi åbnet Djøf Forsikring med vores nye forsikringspartner Købstædernes Forsikring, der ligesom Djøf også er ejet af medlemmer og har dig i centrum fremfor profit. En tidssvarende og demokratisk tilgang.

Du kan få forsikringer, der dækker dig både ude og hjemme hele året rundt, fx indbo, hus, bil ulykke og rejse. Og som studerende kan du tegne en billig forsikring i Djøf Forsikring, som er Danmarks bedste forsikring for studerende.

Find den forsikring, du mangler, og vær sikret til dine forskellige behov gennem hele livet.

Mand og kvinde ligger i sofa

Forsikring

Djøf Forsikring

Få forsikringer, der dækker dig, dit hjem og dine ting, til lave priser. Og spar ekstra 10% som fordelskunde i Djøf Forsikring.

Se dine muligheder

Forsikringer der passer til dig. Og tiden

Vi har åbnet Djøf Forsikring, fordi vi vil give dig den samme gode, faglige rådgivning om forsikringer, som vi bestræber os på at give dig i alle forhold af arbejdslivet. Djøf er formidler af forsikringerne, og Købstædernes Forsikring dækker dine forsikringer.

Desuden har medlemmer af Djøf traditionelt få skader. Derfor synes vi, at det giver god mening med et forsikringsfællesskab, hvor overskud kommer dig til gavn som medlem. Det passer til tiden. Og til dig.

En ung kvinde og mand kigger på hinanden

Forsikring

Forsikring til studerende

Køb Djøfs attraktive indboforsikring til studerende, der er skræddersyet til dit studieliv.

Læs om forsikringen til studerende
Mand med briller kigger ud af vindue

Forsikring

Få tryghed med Djøfs billige erhvervsforsikringer, så du kan fokusere på din forretning.

Kvinde med mørkt hår kigger på telefon

Forsikring

Skab tryghed i din økonomi med Danmarks bedste lønsikring. Du kan supplere dine dagpenge med op til 40.000 kroner om måneden, hvis du mister dit job.

Eiffeltårn

Forsikring

Spar 25% på din rejseforsikring hos Europæiske og rejs så langt og tit, du vil.