Vi er ved at bygge en helt ny hjemmeside - kig med her. Og find alt det, du plejer, på djoef.dk. 

Arrangement

Er karrieredrømmen forever?

19. januar 2023
16.30 - 18.00

Få inspiration til, hvordan du kan finde balancen mellem arbejde og privatliv.

Gratis

For alle

Djøf Møde og Event - Rooftop
Nørre Voldgade 106
1358 København

En mand trækker sin cykel

Hvad handler arrangementet om?

Aldrig har der været så mange muligheder for at indrette et arbejdsliv, så der er plads til det hele: karriere, familie, fritidsliv og personlig udvikling. Er der en opskrift, og hvad er det gode arbejdsliv overhovedet? Vi zoomer ind på, hvordan vi får et arbejdsliv, hvor vi kan udleve vores drømme og få en hverdag, der udvikler os som mennesker.

I denne samtale taler Maria Jencel med advokat Jakob Skram-Jensen.

Jakob Skram-Jensen var i en årrække ansat på et af Danmarks største advokatkontorer. Jakob Skram-Jensen havde øjnene rettet mod en karrierevej som partner, men i 2010 skiftede han retning og blev en del af koncernledelsen i Semler Gruppen. Udover en arbejdsuge på 50-60 timer gennem de sidste 20 år, har han ved siden af læst en MBA i udlandet og undervist mere end 5.000 kursister i at blive en betroet rådgiver og opnå tillid i relationer mellem rådgiver og klient.

Løbende har Jakob Skram-Jensen været på en indre rejse og reflekteret over, hvad der egentlig drev ham. Spørgsmål som: Er jeg glad? Er det alle arbejdstimerne værd? Er jeg i virkeligheden det rigtige sted i forhold til, hvad der motiverer mig?

Jakob Skram-Jensen stoppede for nylig hos Semler Gruppen og er nu i gang med at finde et arbejdsliv, hvor fokus er på at leve det liv, der gør ham glad, hver dag.

Om samtaleserien

Under overskriften det gode arbejdsliv afholder vi i samarbejde med Maria Jencel en samtaleserie, hvor vi tager fat på forskellige vinkler på det gode arbejdsliv.

Sæt også kryds i kalenderen, så du kommer med til samtaler om: 

Flere afholdelser

Du kan også tilmelde dig online-arrangementet 'Er karrieredrømmen forever' den 19. januar 2022 kl. 17.00 - 18.00.

Læs mere og tilmeld dig her

Oplægsholder

Maria Jencel

Maria Jencel

Journalist, P3, DR

LinkedIn

Jakob Skram-Jensen

LinkedIn

Er karrieredrømmen forever?

Få inspiration til, hvordan du kan finde balancen mellem arbejde og privatliv.
Tilmeld dig

Kontaktperson

Linda Skytte

Linda Skytte

Arrangementskoordinator

Send mail

Praktisk information

Gratis for alle

Djøf Møde og Event - Rooftop, Nørre Voldgade 106, 1358 København

37233

Tilmeldingsfristen er 17. januar 2023 kl. 23.59

Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger for dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik. Læs også hvordan Djøf anvender Zoom.

Din sikkerhed ved brugen af Zoom

Når du deltager i et online-arrangement, online-netværk eller online-kursus arrangeret af Djøf, vil det foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom.

Ikke medlem endnu?

I Djøf har du adgang til masser af fordele – både faglige, juridiske og kontante. Og du får de første 3 måneder for 0 kr.

Bliv medlem