Vi er ved at bygge en helt ny hjemmeside - kig med her. Og find alt det, du plejer, på djoef.dk. 

Arrangement

Grøn karriere med mening

7. december 2022
8.30 - 10.30

Den grønne omstilling har brug for dig og dine kompetencer. Hør om grønne jobmuligheder og bliv klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Gratis

For alle

Djøf Møde og Event - Rooftop
Nørre Voldgade 106
1358 København K

Cykler ved nørreport

Hvad handler arrangementet om?

Start din dag med et grønt møde i vores nye lokaler på Nørre Voldgade 106. Vi har inviteret nogle af markedets førende grønne profiler til at fortælle om deres job, kompetencer og hvor behovet er for nye medarbejdere.

Hør, hvilke jobmuligheder der er for en djøfer og benyt lejligheden til at blive klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Du kan være med til at mindske C02 aftrykket og skabe bæredygtige løsninger til gavn for os alle, men der er mange andre fordele ved at arbejde med den grønne omstilling.

At arbejde med bæredygtige løsninger betyder nemlig, at du arbejder på tværs af fagområder og indgår i faglige fællesskaber, der skaber helt nye og unikke karrieremuligheder for mange djøfere.

Vi kan se, at medlemmer skifter mellem sektorer, afdelinger og arbejdspladser og derved får skabt en mobilitet på tværs af fagområder, fordi bæredygtigt arbejde handler om skabe fælles løsninger.

På mødet vil du få et indblik i, hvordan virksomheder arbejder strategisk med grøn omstilling, verdensmål og cirkulærøkonomi. Vi giver også gode råd til, hvad du skal vide for at arbejde med grøn omstilling.

'Grøn vækst kan skabe op til 42.000 nye grønne job i Greater Copenhagen i 2035 i forhold til i dag.' – Kilde: Gate 21 

Flere og flere virksomheder har netop fokus på CO2 -reducering, bæredygtighed, energieffektivitet og miljøvenlige tiltag som en del af deres vision eller forretningsgrundlag. Den opgave kan du være med til at løfte.

Job, bæredygtighed, cirkulær økonomi og ansvar – går hånd i hånd. Der er meget stor politisk bevågenhed og mange nye jobs til djøfere. Men vi skal i gang med de grønne initiativer. Der skal gøres noget nu og du kan være med.

Lise Borup Krogsgaard

Lise Borup Krogsgaard

Chef for politik og bæredygtighed, Norlys

Se profil på LinkedIn
Sofus Rex

Sofus Rex

Direktør, Gate21

Se profil på LinkedIn
Thomas Kantsø

Thomas Kantsø

Moderator og Chefkonsulent hos Djøf

Grøn karriere med mening

Den grønne omstilling har brug for dig og dine kompetencer. Hør om grønne jobmuligheder og bliv klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.
Tilmeld dig

Kontaktperson

Ann Christina Møller

Ann-Christina Møller

Karrierekoordinator 

33 95 99 28
karriere@djoef.dk

Gratis for alle

Djøf, Nørre Voldgade 106, 1358 København K

37149

Tilmeldingsfristen er 5. december 2022 kl. 12.00

Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Ikke medlem endnu?

I Djøf har du adgang til masser af fordele – både faglige, juridiske og kontante. Og du får de første 3 måneder for 0 kr.

Bliv medlem